Website laten maken in Nieuw-Vennep

Wil je een nieuwe website laten maken in Nieuw-Vennep  of heb je een verouderde website die toe is aan vernieuwing?
Zoek niet langer, maar neem contact met ons op!

VLEX-IT realiseert voor jou een professionele website voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Geen standaard pakket, maar een website op maat die voldoet aan jouw wensen!

De  (project)werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd op basis van Fixed-Price of Time-Material, maar altijd geldt:

Projecten/opdrachten tot €500: No cure, no pay!

Onze specialiteiten

Professioneel design

Onze designs voldoen aan de laatste trends waardoor je website niet alleen professioneel oogt, maar ook van deze tijd is!

Persoonlijke aandacht

Met onze persoonlijke aandacht zijn we uiterst klantvriendelijk ingesteld en staan altijd voor je klaar.

 

Responsive design

Uiteraard besteden we veel aandacht aan het responsive design zodat jouw website ook perfect werkt op telefoon, tablet, etc.

Het website proces

VLEX-IT kan jouw website binnen één maand opleveren, afhankelijk van jouw specifieke wensen en de grootte van de site.

Jij kent zelf je bedrijf, jouw markt en je producten of diensten het beste. Daarom willen wij graag dat jijzelf de teksten voor je website aanlevert. Het voordeel hiervan is dat je jouw eigen ’tone of voice’ naar de klant kunt overbrengen. Als je hier geen tijd voor hebt of liever de teksten door ons laat schrijven, dan kunnen wij deze extra dienst uiteraard leveren.

Hetzelfde geldt voor afbeeldingen en foto’s. Indien je het maken van afbeeldingen, logo’s, foto’s en andere grafische beelden liever uitbesteedt, gaan we dat uiteraard voor je regelen!

Wij werken volgens een vaste aanpak om de website te bouwen en op te leveren. Om dit te realiseren hanteren wij onderstaand stappenplan.

Goedkoop een goede website in Nieuw-Vennep

Als trotse inwoners van Nieuw-Vennep willen wij jou graag helpen met het opzetten van jouw professionele website. We zullen samen kijken naar wat de wensen zijn voor de website en zo bouwen wij de website naar wens. Samen zullen we kijken welk pakket het beste bij jou past!

Wij zorgen dat de klant altijd tevreden is. Bij VLEX-IT leveren we goede kwaliteit websites voor een betaalbare prijs. Neem gerust een kijkje op ons portfolio om ons werk te zien.

Website laten bouwen in
Nieuw-Vennep

Website proces

^
Dag 1

Intake gesprek + offerte

We spreken een keer af voor een kennismaking en overleg over de website. Dit gesprek duurt meestal één uur. In het gesprek zullen we je een aantal zaken vragen zoals het aantal pagina’s, de kleurstelling en huisstijl, of je een blog wilt bijhouden, jouw doel van de website etc.
Na het intakegesprek zullen we je zo snel mogelijk een offerte sturen. Na het akkoord op de offerte gaan we verder voor je aan de slag.

^
DAG 1 T/M 14

Eerste ontwerp

De eerste twee weken zullen we nodig hebben om de website te ontwerpen en in de steigers te zetten. Zo werken we naar een eerste ontwerp. Je ontvangt van ons een link naar een gesloten website die enkel voor jou zichtbaar is.

^
DAG 14 T/M 28(+)

Tweede en volgende revisies

In overleg met jou gaan we hierna toewerken aan een volgende versie van de website. Een tweede, derde of vierde/vijfde versie is vaak nodig om tot het eindproduct te komen.

^
Afronden

Oplevering

Na jouw akkoord op het eindproduct zullen wij de website “live” gaan zetten zodat iedereen je mooie website zal kunnen bewonderen. Na oplevering zorgt VLEX-IT dat de website wordt geïndexeerd in zoekmachines en via een SEO-tool (zoekmachine optimalisatie) wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines, plaatsen wij Google Analytics-code om het aantal bezoekers bij te houden en melden wij jouw site aan bij Google via diverse webmaster tools

 

 

Klaar om te beginnen?

Neem contact op of vraag een offerte aan.